Samen eten, is samen delen.
Met elkaar voedsel maken en eten is wat ons het meest verbindt.

Over Sandra
Hallo, ik ben Sandra. Ik illustreer, ontwerp en ben goed in het maken van infographics. Het liefst gaat mijn werk over mensen, over eten of een combinatie van beiden. Waar mijn fascinatie voor voeding precies vandaan komt, weet ik niet. Al op mijn eerste schilderijen zie je vrolijk opgediend fruit of heerlijke verse vissen. Vast geïnspireerd op stillevens van oude meesters. Voeding is energie en verbinding. Wat en hoe we eten, zegt veel over ons. Het is essentieel. En er gaat de komende tijd veel veranderen in ons voedingspatroon. Daar ben ik van overtuigd. Met visuele verhalen deel uitmaken van de reis naar het eten van de toekomst. Dat is mijn droom.

www.anneliennijland.nl

Mijn inspiratie
Ik geloof dat alles kan en mogelijkheden oneindig zijn. Ik werk intuïtief en ga tijdens het schetsen helemaal op in mijn onderwerp. Mijn inspiratie vind ik in de natuur, in de stad, op een food markt waar veel verschillende culturen samenkomen, tijdens het koken of wanneer ik aan tafel zit met familie of vrienden. Kookboeken heb ik nooit genoeg.


www.anneliennijland.nl

Jouw verhaal krijgt impact
Mijn missie is ‘complexe informatie over voeding vertalen naar een helder, aantrekkelijk en visueel verhaal’. Dat doe ik vanuit originaliteit. De verhalen die ik maak zijn fris en verrassend van stijl. Opgeleid aan de kunstacademie in Maastricht en puttend uit meer dan twintig jaar ervaring als kunstenaar, illustrator en vormgever weet ik de verhalen zo te maken dat mensen erdoor verleid worden de betekenis van eten echt te ervaren, te voelen en ervan te genieten. 

En mijn stijl?
Mijn stijl is een mix van vrolijk fris en energiek tot zakelijk en strak. Het liefst wil ik iets creëren waar ik beide in kwijt kan. Ik help graag jouw verhaal over voeding meer impact te geven en visueel te maken. Wil je meer weten? Stuur mij een e-mail of bel 0622504282


Jouw verhaal over voeding
krijgt impact.